Zweefmolens

Category-zweefmolen

zweefmolens

Zweefmolen Huren

deze valt op door zijn nostalgische karakter en mag daardoor niet op uw feest ontbreken. Dankzij zijn karakteristieke uiterlijk valt deze attractie direct op op het feestterrein: kinderen zullen in de rij staan om die kriebel in de buik te krijgen van het zwaaien. Iedereen zal op zijn eigen manier dat zwevende gevoel beleven.

De zweefmolen kunt u niet huren zonder begeleiding. De kinderzweefmolen word altijd begeleid door één of twee begeleiders van JK Attractieverhuur.

Per rit is er plek voor 8 kinderen van 2 tot 12 jaar.

De zweefmolen heeft een doorsnee van 5 meter en een hoogte van 3,8 meter. Voor optimaal plezier hebben we een ruimte nodig met een minimale doorsnede van 7 meter. De zweefmolen moet worden aangesloten op 1 vrije groep 230 volt en is geheel voorzien van alle wettelijk keuring en veiligheidsmaatregelen.

Huurprijs Nostalgische zweefmolen:€ 300,00Halve dag incl. begeleiding
elke uur extra komt er € 75; bij
Offerte aanvragen

Zweefmolen Sneeuwwitje

Als ware sprookjesfiguren draaien de kinderen hun rondjes in Sneeuwwitje. Met een doorsnede van 4,5 meter en een hoogte van 3,5 meter is deze zweef een van de kleineren in ons assortiment, wat hem geschikt maakt voor ieder evenement. Er is per rit plek voor 8 kinderen tussen de 1 en 10 jaar. Bij deze attractie wordt altijd een oogje in het zeil gehouden door één of twee van onze eigen begeleiders.

De zweefmolen moet worden aangesloten op 1 vrije groep van 230 volt. En is geheel voorzien van alle veiligheidsmaatregelen en wettelijke keuringen.

Huurprijs Zweefmolen Sneeuwwitje:€ 250,00Halve dag incl. begeleiding € 250,00;
elke uur extra komt er € 75; bij
Offerte aanvragen

Disney Zweefmolen

Deze zweefmolen is een echte kermisattractie met mooie Disney schilderijen draaien de kinderen hun rondjes in de kinderzweefmolen. Met een doorsnede van 5,5 meter en een hoogte van 3,9 meter is deze zweef een aanrader op u evenement. Er is per rit plek voor maar liefst 12 kinderen tussen de 2 en 11 jaar. Deze zweefmolen kunt u niet huren zonder begeleiding Bij deze attractie wordt altijd een oogje in het zeil gehouden door één of twee representatieve en professionele begeleiding van JK attractieverhuur. De zweefmolen moet worden aangesloten op 1 vrije groep van 230 volt. en is geheel voorzien van alle veiligheidsmaatregelen en wettelijke keuringen.

Huurprijs Disney Zweefmolen:€ 250,00Halve dag incl. begeleiding
elke uur extra komt er € 75; bij
Offerte aanvragen

Heeft u interesse en wilt u een kinderzweefmolen huren neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en we kijken nu al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijk tot snel.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Jeroen of Chantal Kelderhuis:
0515-230 779 of 06-553 957 91
Mailen kan naar info@draaimolenverhuur.nl
Liever teruggebeld worden?
Vul hieronder uw telefoonnummer in.