Nostalgische Zweefmolens

De nostalgische zweefmolen Deze zweefmolen valt op door zijn nostalgische karakter en mag daardoor niet op uw feest ontbreken. Dankzij zijn karakteristieke uiterlijk valt deze attractie direct op op het feestterrein: kinderen zullen in de rij staan om die kriebel

De nostalgische zweefmolen

Deze zweefmolen valt op door zijn nostalgische karakter en mag daardoor niet op uw feest ontbreken. Dankzij zijn karakteristieke uiterlijk valt deze attractie direct op op het feestterrein: kinderen zullen in de rij staan om die kriebel in de buik te krijgen van het zwaaien. Iedereen zal op zijn eigen manier dat zwevende gevoel beleven.

De zweefmolen wordt altijd begeleid door één of twee begeleiders van JK Attractieverhuur. (wordt alleen verhuurd incl. begeleiding). Per rit is er plek voor 8 kinderen tot 12 jaar. De zweefmolen heeft een doorsnee van 5 meter en een hoogte van 3,8 meter. Voor optimaal plezier hebben we een ruimte nodig met een minimale doorsnede van 7 meter.

De molen moet worden aangesloten op 1 vrije groep van 230 volt en is geheel voorzien van alle veiligheidsmaatregelen en wettelijke keuringen.

Nostalgische zweefmolen huren? Of wilt u meer informatie?

Interesse? neem contact op

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Jeroen of Chantal Kelderhuis:
0515-230 779 of 06-553 957 91
Mailen kan naar info@draaimolenverhuur.nl
Liever teruggebeld worden?
Vul hieronder uw telefoonnummer in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *